Het Baskische land in de onervaren Spanje

Als men de Baskische natie zou moeten schetsen, zou men zeggen dat de hele wereld een cadeau is in dit kleine land. U zult een verrassende biodiversiteit kunnen observeren binnen een straal van 100 kilometer.

Het noorden wordt gedomineerd met behulp van de oceaan en de bergen, in uitzonderlijke onervarenheid, evenals het zuiden, met de regio Rioja Alta, een meer mediterraan panorama heeft, met zijn wijngaarden die de eeuwigdurende horizon met groen spatten.

Grote steden, kleine dorpjes en afgelegen boerderijen zijn in perfecte overeenstemming. De commerciële centra met hun extreme tijdverdrijf verwoesten de natuurgebieden niet, waardoor een van de vitale meest gevoelige ecosystemen wordt behouden.

Langs de prachtige typische omgeving, de romantische steden of het rijke artistieke erfgoed, wordt de Baskische natie door zijn mensen bepaald.

Baskische mensen zijn een aangename persoon met een robuuste persoon, die met trots zijn historische cultuur voortzet en het gelijke enthousiasme voor het bestaan ​​en de vrijheid toont.

De belangrijkste stad is Bilbao, met een middeleeuwse startplaats, maar een sterke en laatste industriële en industriële traditie. Ooit rekening houdend met het feit dat de stad in de dure stedelijke hervorming is gelanceerd, is het bekend als de beroemde overal de arena, met het Guggenheim Museum van Frank Gehry, de meest moderne metroprocedure in Europa, ontworpen door Norman Foster, het congreshal van Euskalduna. .

San Sebastian heeft zijn meest exclusieve natuurlijke panorama, correct in het centrum van de stad: de bergen ontmoeten de oceaan om de prachtige baai van los angeles Concha te vormen.

Voorbij de zonne- en kustlijn biedt de stad diverse mogelijkheden: musea, concertevenementen, fysieke spellen, algemene festiviteiten en culturele bewegingen van wereldwijde bekendheid – het jazzfestival in juli, de semana Grande in augustus, het wereldwijde filmfestival in september . De levendige omgeving op de straten van de oude binnenstad mag op dit record niet meer vergeten worden. Hier kunt u genieten van de uitstekende Baskische gerechten: van de grote “pintxos” (tapas) naar de menu’s van de prestigieuze eetgelegenheden die de Baskische “Nouvelle Delicatessen” voorstellen.

Vitoria is het hoofdstad van de Baskische natie. Vitoria is de uitstekende combinatie van historisch Europees historisch verleden met jongere en hedendaagse vooruitgang. Het beschikt over een van de beste wensen van Spanje om te wonen dankzij zijn scala aan culturele routine, zijn prachtige omgeving en zijn uitzonderlijke aanbiedingen.
De stad, zoals maar onaangeroerd door het massatoerisme, maakt het mogelijk om de verrassing van de fusie tussen de stevige kracht van de vroegere en de volle levensduur van de lange termijn op te merken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *