Viering van het feestseizoen in Kaapstad

Het besteden van een zonnige kerstfeest en een nieuwe jas in korte broek en flippers overschrijdt de sensatie van het krijgen van een witte kerstfeest in onze boeken. Als het prachtige weer, meisjes in bikini’s en prachtige uitzichten gewoonlijk niet genoeg zijn om je op het primaire vliegtuig te beklimmen, zou het grote soort hobby’s, beurzen, live shows en gebeurtenissen je een goede reden moeten geven om een ​​fijne tijd te hebben voor kerst en nieuwjaren in Kaapstad. Hieronder vindt u een aantal suggesties om plezier te hebben in type.

Raak een kabelauto naar de hoogste balie Berg op Kerstdag en ontmoet Vader Kerstmis op de krimp of het bovenste station. Het restaurant kan zelfs een precies kerst thema menu leveren. Dat je de laatste zonsondergang van 2011 kijkt en de nieuwe jaartelling van de top van de berg verwelkomt, met de laatste kabelbaan om 1 uur backpedal.

â € ¢ De Kirstenbosch zomerconcertevenementen presenteren een veilige strategie om een ​​zondagmiddag in een panoramische omgeving te brengen. De eersteklas benadering om te profiteren van de live performance is om p.C. Een picknickmand, vervoeren langs de huishoudens en medewerkers en rust op de grasbanken, zelfs als u geniet van de baan die door de prachtige botanische tuinen echoert. Revel in carols door kaarslicht, de modieuze rockband Zebra & Giraffe, evenals de Zuid-Afrikaanse pictogrammen Mango Groove partying in 2012.

â € ¢ Niets spreekt het zomerseizoen meer dan een picknick op de verschillende wijnboerderijen die Kaapstad te bieden heeft. Een dagje uit in het geografische gebied is uitstekend voor het hele huishouden en bijna alle wijnboerderijen bieden een kerstmenu of kerstpiekniek om op de boerderij te ervaren.

â € ¢ als je na grote drukte, grote dansvloeren en een precies goed samenkomen. Het sociale bijeenkomst van 5 vm Nieuwjaar bij V & A Waterfront is de grootste viering in de Kaapstad. Hotshot DJ’s zullen waarschijnlijk de menigte onderhouden en tegelijkertijd de gloednieuwe 12 maanden rollen in.

â € ¢ De Wavescape filmfestival is van 9 tot en met negen december en houdt in wijk- en wereldwijde films zo goed als een veiling van inventieve surfplanken voor liefdadigheid. Het filmfestival opent dat het op Clifton Beach kan screenen en brengt surfers lang en breed uit.

â € ¢ Voor die laatste minuut kerstblaadjes heeft Cape Town een uitgebreid type winkelcentra, vlooienmarkten, ambachtelijke markten en veel meer. Met locaties als onervaren Factor Flea Market, Kirstenbosch Craft Market, Century City en Cavendish Mall ga je het meest zeker vinden wat het is dat je hartelijke hart verlangt.

â € ¢ Als de eerste klas dineren met je geliefden op kerstdag is, is er geen hogere situatie om in iets van de eerste klasse zeevruchten, sushi, Italiaans, Cubaans, Mexicaans, Grieks te basken van de richting take-aways bij de kust als dat uw fancy is. Cape Town heeft zeker een van de cruciale eersteklas vis en chip eetgelegenheden overal. Zelfs zoals u daarbij, herinner u de onbedoelde hoeveelheid wijdverspreide ‘watergaten’ in de stad. Doe de schouders met de rijken en let op voor een zondagoffer in Camps Bay of laat een cocktail in de gaten houden en tegelijkertijd de boten cruise bekijken door gebruik te maken van de V & A Waterfront.

â € ¢ profiteer van de makkelijke en veilige blauwe vlagstranden van Kaapstad met heel veel activiteiten voor het gehele huishouden of gewoon een romantische wandeling langs het strand. U vindt er veel mooie kusten te vinden in het schiereiland van de koele, scherpe Atlantische Oceaan naar het warmer water van False Bay. Houd een kijkje voor de Sharkspotters en wees er zeker van om met hen te praten om extra te ontdekken over hun opgegeven en zeer spannende instelling. De meer trendy strandlijnen kunnen voorzieningen van surfplanken, wetsuits en vele andere huren. Voor de actieve bij het hart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *